Ръчна Кафемелачка

0 от 5 / 0 гласа
29.90 лв.

Ръчните мелници са чудесни, когато 1) варите малки количества кафе; 2) имате ограничено пространство на гишето; 3) искате евтина мелница от икономичен клас; 4) живеете извън ел.мрежата или пътуват много; 5) искате да избегнете шума на електрическа мелница; и/или 6) искате лека тренировка за горната част на тялото; 7) идеално за къпинг тестова на новоизпечени партиди кафета.  Когато избирате ръчна мелница, помислете за размера, теглото и капацитета, въпреки че вероятно най-важният фактор, който трябва да имате предвид, е колко добре мелницата ще пасне в ръката ви. Смилането на ръчна мелница изисква здрав захват и ще искате да поддържате добър лост за няколко минути, които ще са необходими за смилането на зърната. Ръчните мелници са подходящи за дрип, еспресо и по-фината страна на смилането с френска преса.

Щастливи сме да ви предложим тази ръчна мелничка за кафе. Качеството на смилане е много добро и мелницата смила ефективно, сравнително бързо, но не прекалено бързо.

Той има конусовидна конструкция, така че може да извършва редица смилания от еспресо до прилично смилане с френска преса. Горната част е метална, долната е стъклен буркан. Горната част действа като капак, така че технически бихте могли да смелите и след това да съхранявате кафето в стъкления буркан; но кой би направил това? Това наистина е удобна мелница за пътуване - особено ако премахнете стъклената част и смелите директно в пивоварна, като конус или Aeropress.

Описание:

1. Регулируеми настройки: Ръчната мелничка за кафе на зърна с регулатор (завъртете по или обратно на часовниковата стрелка) ви позволява да контролирате прецизно фиността на праха, за да отговаря на всеки желан метод на приготвяне.

2. Специален подарък: Тази изящна ръчна кафемелачка за еспресо може да се използва като специален подарък за семейството и приятелите на Коледа, Деня на благодарността, Нова година и други фестивали.

3. Лесен за работа: Свалете дръжката и отворете капака за лесно зареждане. Смелете кафе на зърна и съхранявайте прясно смляното кафе в допълнителната чашка. Перфектен размер за пътуване, къмпинг или туризъм.

4. Отличен материал: Ръчната кафемелачка, изработена от висококачествен материал, осигурява уникален и привлекателен вкус при смилане. Не генерира топлина по време на процеса на смилане, нито изпарява аромата на кафеените зърна.

5 Лесно почистване, ръчна мелничка с керамична сърцевина за смилане, лесна за почистване, без миризма на метал, предотвратява влиянието на топлината върху вкуса. Основа от чист силикон с чекмеджета за лесно събиране на прах.

Чиста ръчна мелница, гладко и спестяващо труд смилане. Използва се лесно и без усилие за дълго време без уморяване на ръцете.

Може да бъде поставена под ръка, без да заема място, и може лесно да се носи у дома, при пътуване или командировка.

Може да бъде едро смляно и фино смляно кафето, като съответните едри и фини частици могат да бъдат направени според предпочитанията на различни групи хора за варене.

Спецификация:

Материал: PP, ABS

Размер: 10.5*5*5см

Тегло: около 128 g