Вакуумна кутия за кафе - 0.5 кг.

0 от 5 / 0 гласа
29.90 лв.

Контейнерът за съхранение на кафе разполага с прост въртящ се механизъм за отстраняване на въздуха и предотвратяване на окисляването, като същевременно намалява влажността около вашето прясно изпечено кафе на зърна.

Кислородът и влажността застоява кафето, а излагането на атмосфера означава загуба на аромат. Този прост механизъм, вграден в капака на контейнера за съхранение , премахва атмосферата от контейнера (включително кислород и влага) и може да удвои срока на годност на съхраняваното кафе, като поддържа максимална свежест. Можете да го използвате и за закуски, чайове, подправки и други неща!

Капакът създава вакуум с многократно завъртане !

Кутията намалява кислорода и влагата, но не ги премахва напълно, както правят другите видове вакуумни продукти. 

Имаме кутии в размер 0,5 кг съвместимостТова може да съхранява различно по тежест печено кафе в зависимост от нивото на изпичане и разширяването на зърната. Смятаме, че този размер работи добре за повечето домашни печени партиди.

 Смятаме, че кутията е с приятна визия , но за оптимално съхранение на кафето я дръжте далеч от пряка слънчева светлина. Тъмнината е най-подходяща за съхранение на кафе. Контейнерът може да загуби вакуума си след няколко дни, така че може да се наложи да отворите отново и да вакумирате за по-голяма сигурност при по-дългосрочно съхранение.

Почистване: Не е подходящо за съдомиялна машина - интегрираната вакуумна помпа няма да хареса това. Основата може да се пере на ръка или просто да се избърше с кърпа.

1. Корпус на бутилка от високо силициево стъкло: висока физическа якост, добра устойчивост на температура, здрав и издръжлив материал
2. Вакуумно запечатване без изтичане на вода: След вакуумиране тялото на резервоара се затваря и обръща без изтичане на вода
3. Капачка на бутилката е от полипропилен за храни: Новонадстроена защита за предотвратяване на блокиране на смукателните отвори от съдържанието на кутията
4. Широкото гърло на бутилката е по-удобно: лесно се почиства и измива, тялото на бутилката е кръгло, лесно се почиства без мъртви ъгли.

Материал:

Тяло на бутилката: Високо боросиликатно стъкло

Пласмасова капачка на бутилка: 

силиконов уплътнителен пръстен


Спецификация: 500ML